Rådgivning til unge i mistrivsel og deres forældre

Er du trist og mangler lyst og motivation i livet?

Book en gratis indledende telefonisk samtale her.

- kontakt mig og lad os sammen få dig i bedre trivsel

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

I mit arbejde møder jeg desværre mange unge mennesker, der ikke har det godt. De er triste, har dårligt selvværd og har svært ved at række ud og / eller blive taget alvorligt af deres voksne.

Kender du til at have det skidt, måske uden helt at kunne sætte ord på, hvad der er galt? Har du problemer med vennerne, med kæresten, med dit udseende eller med noget helt andet? Oplever du tankemylder, har du svært ved at sove nok og bliver livet nogle gange for overvældende?

Så tag dig selv alvorligt og få hjælp til at få det bedre. Mange unge mennesker oplever perioder med dårlig trivsel, og det er faktisk helt normalt. Jeg kan hjælpe dig med at blive bedre til at håndtere det, når livet er svært, og når de mørke tanker bliver heftige.

Jeg kan give dig et fortroligt frirum, hvor vi kan tale om alt det, der fylder i dit liv. I vores samtale bestemmer du, hvad vi skal tale om - og du får tid og mulighed for at stille ind på dig selv, og på de udfordringer du står i.

Nogle gange bliver problemerne i sig selv lettere at bære, når du kan dele dem med et andet menneske - og ofte er det befriende at tale med et menneske, som du ikke har følelser i klemme hos. 

Selvom jeg er psykoterapeut og har erfaring med unge menneskers trivsel, er jeg ikke ekspert på dit liv - det er du kun selv. Jeg ved ikke, hvordan det er at være dig - det gør kun du. Derfor kan jeg heller ikke give dig en hurtig kur til bedre trivsel. Det vil kræve nogle samtaler og fælles arbejde at finde ud af, hvad der foregår hos dig, og hvordan du kan få det bedre.

Ofte, men ikke altid, bliver vi enige om at invitere dine forældre ind i samtalen - på den ene eller anden måde. Målet med at gå i terapi er, at du ikke har brug for at gå i terapi - og derfor er det vigtigt, at vi arbejde med at (gen-) opbygge et trygt netværk med ressourcer, som du kan trække på, når livet igen bliver svært - for det gør det nok igen. Et liv uden problemer eller mistrivsel findes ikke - det afgørende er, hvordan vi håndtere det, når mistrivsel rammer os. 

Hvis du har nogle spørgsmål til, hvad det vil sige at gå i terapi, eller i øvrigt bare vil prøve at tale med mig, er du velkommen til at booke en tid - eventuelt til en telefonisk snak. Det kan du gøre her.

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

Kære forælder - stop med de gode råd!

Unge mennesker gider ikke blive fikset af deres forældre – og de får det endnu værre, end de allerede har, når de også skal rumme, at deres forældre får det svært, når de har det svært.

Børn og unge vil ikke være en byrde for deres forældre – så hellere klare ærterne selv!

Har du svært ved at rumme, når din teenager har det svært og bøvler med at finde vej i livet? Og er din første impuls at hjælpe, trøste, give gode råd og fikse problemet?

Så STOP OP NU og lær dig selv en anden strategi! For jeres begges skyld.

Læs mere her.

Rådgivning til forældre til teenagere / unge mennesker

Har du som forældre brug for at arbejde med dit forhold til dit barn, som måske er blevet til et ungt selvstændigt menneske, så book en tid og lad os tage en snak om, hvad jeres problemstillinger går ud på, og hvad der er brug for for at styrke jeres relation.