Brug for én at tale med?

Book din tid hos mig nu!

Jeg tilbyder samtaler i mit lokale i Hillerød. 

Lokalet ligger i klinikken Evexia, Roskildevej 12B, under-etagen, 3400 Hillerød.

Der er gratis parkering. Når du ankommer, går du ned ad trappen og ind i klinikken. Du kan tage plads i venteområdet, som er til venstre for indgangen - så henter jeg dig.  

Jeg har i særlige tilfælde også mulighed for at komme til dig eller for at afholde online samtaler.

Kontakt mig for at høre nærmere. 

Opmærksomhed er 1. skridt

Nøglen til personlig vækst og udvikling er opmærksomhed - fordi nye opmærksomheder giver nye valgmuligheder. 

I al arbejde med udvikling af mennesker er mit mål derfor en øget opmærksomhed hos min klient. Opmærksomhed på, hvad der konkret foregår, og her kan den gestaltterapeutiske tilgang gøre en forskel. Jeg har altid fokus på det menneske, der sidder foran mig og de problemstillinger, som det menneske vælger at bringe ind i vores rum  

Uanset hvilket erinde du kommer til mig i, er udgangspunktet i vores samtale derfor, den virkelighed du kommer fra, og de udfordringer du møder - i livet, i forholdet, i fællesskaber eller når du er på arbejde.

Jeg kan hjælpe dig med at være nysgerrig på dig selv og på dine relationer og hjælpe dig med at undersøge, hvordan dine handlemønstre og autopiloter er. Hvad er det, der fungerer for dig og hvad fungerer ikke så hensigtsmæssigt (længere)?

Sammen kan vi folde perspektiver og valgmuligheder ud og blive klogere på, hvad der er vigtigt for dig i dit liv, og hvordan du bliver det menneske, som du gerne vil være. 

Læs mere om hvad der kendetegner terapi og teraputiske samtaler, der udvikler dig personligt og professionelt her. 

Priser på samtaler og forløb

At gå i terapi er en tillidssag. Det er derfor vigtigt, at du oplever en god kemi mellem os og føler, at du er i en tillidsfuld og tryg dialog. 

Jeg tilbyder på den baggrund, mulighed for at du kan booke en gratis 30 minutters telefonisk samtale, hvor du kan fortælle mig kort om din situation, og hvor vi kan afklare, om jeg er den rette til at hjælpe dig videre. 

Du kan også vælge at booke en tid til en indledende første samtale i klinikken til en reduceret pris.

Hvis du ønsker at fortsætte vores samarbejde kan du booke enkeltstående samtaler, eller du kan booke og forhåndsbetale et samtaleforløb på 5, 10 eller 15 sessioner til en reduceret pris.

Jeg har desuden reducerede priser for studerende, ledige og unge under 25 år - de priser er angivet i parentes i min prisliste. Når du booker en tid, så skriv om du er i denne kategori.