Øveklienter søges

Hvad er en øveklient?

Jeg er pt. studerende ved Nordisk Gestalt Institut på 3 år. Jeg har forud 4 års uddannelse inden for oplevelsesorienteret psykoterapi. Jeg tilbyder terapi til prøveklienter som en del af de sidste år af min uddannelse. 

Terapi for øveklienter betyder, at jeg stadig er igang med at uddanne mig, at jeg går i løbende supervision og at jeg ikke tager fuld pris for samtalerne.

Der er ingen krav til dig som øveklient, og du skal ikke præstere noget sammen med mig. Ingen tanker eller følelser er for små eller store. Der er dét der er!

Hvad sker der i terapi?

Der er mange former for psykoterapi. Gestaltterapi er én af dem. Du kan læse mere om gestaltterapi her.

At gå i terapi er først og fremmest en måde at skabe en tidslomme, hvor du kan fokusere på dig og dit liv. I vores samtale får du tid og mulighed for at stille ind på dig selv og de udfordringer du står i. I vores relation er du eksperten på dig! Som terapeut ved jeg ikke, hvordan det er at være dig - det gør kun du.

Gennem den terapeutiske samtale kan jeg hjælpe dig med at være nysgerrig på dig, på dine relationer og på at undersøge, hvordan du har det, og hvordan dine handlemønstre er. Sammen kan vi folde perspektiver og valgmuligheder ud og blive klogere på, hvad der er vigtigt for dig i dit liv.

 

Det praktiske

Pris: Da jeg er studerende tilbyder jeg lige nu samtaler til nedsat pris 400 kr.

Varighed: Hver session er af 60 minutters varighed.

Sted: Jeg tilbyder samtaler i Hillerød. Adressen får du når vi aftaler tidspunktet. Jeg har i særlige tilfælde også mulighed for at komme til dig.

Hvem: Jeg søger voksne øveklienter og arbejder pt. ikke med børn under 18 år. Jeg tilbyder ikke terapi til nære venner og familie.

 

Genkender du nogle af disse udsagn?

  • Jeg føler jeg sidder fast, og det hele ser lidt mørkt ud.
  • Jeg kan ikke finde ud af, hvad jeg vil med mit liv.
  • Jeg kan ikke mærke hvad jeg har lyst og brug for.
  • Jeg glemmer mig selv og vil gerne blive bedre til at sige nej og sætte grænser.
  • Jeg gentager de samme uhensigtmæssige mønstre og kan ikke rigtigt stoppe det.
  • Jeg ved ikke helt hvad det handler om, men jeg er bare ikke rigtig glad.

.... så kontakt mig og lad os tage den derfra...

Jeg er studiemedlem af Dansk Psykoterapeutforening

Dansk Psykoterapeutforening repræsenterer psykoterapeuterne i Danmark. Foreningen blev grundlagt i 1993 og har i dag flere end 2000 medlemmer, der alle som minimum har en fireårig psykoterapeutuddannelse bag sig. Se mere om foreningen her.