Jeg tilbyder pt. terapi til en reduceret pris

Hvad sker der i terapi?

Der er mange former for psykoterapi. Gestaltterapi er én af dem. Du kan læse mere om gestaltterapi her.

At gå i terapi er først og fremmest en måde at skabe en tidslomme, hvor du kan fokusere på dig og dit liv. I vores samtale får du tid og mulighed for at stille ind på dig selv og de udfordringer, du står i.

I vores relation er du eksperten på dig! Som terapeut ved jeg ikke, hvordan det er at være dig - det gør kun du. Og hos mig vil du derfor ikke få gode råd eller formler på, hvordan du skal leve dit liv. 

Gennem den terapeutiske samtale kan jeg i stedet hjælpe dig med at være nysgerrig på dig selv og på dine relationer. Jeg kan hjælpe dig med at undersøge, hvordan du har det, og hvordan dine handlemønstre er.

Sammen kan vi folde perspektiver og valgmuligheder ud og blive klogere på, hvad der er vigtigt for dig i dit liv - hvad er det bedste råd, som du kan give dig selv?

 

Terapeut og klient

Jeg er pt. studerende ved Nordisk Gestalt Institut på 4. år. Jeg har forud 5 års grunduddannelse inden for oplevelsesorienteret psykoterapi fra 2 forskellige skoler. Jeg er desuden uddannet cand. jur fra Københavsn Universitet. Du kan læse mere om mig her.  

Jeg tilbyder terapi til privatklienter og ledere, som en del af afslutningen på min nuværende uddannelse og derfor er prisen reduceret frem til december 2022. 

Der er ingen krav til dig som klient, og du skal ikke præstere noget sammen med mig. Ingen tanker, følelser eller problemstillinger er for små eller store.

Der er dét, der er! 

Det praktiske

Pris: 500 kr. pr. gang. 

Varighed: Hver session er af 60 minutters varighed, med mindre vi aftaler andet.

Sted: Jeg tilbyder samtaler i Hillerød Vest. Adressen får du når vi aftaler tidspunktet. Jeg har i særlige tilfælde også mulighed for at komme til dig.

Hvem: Jeg tilbyder terapi til voksne klienter og arbejder pt. ikke med børn under 18 år. Jeg tilbyder ikke terapi til nære venner og familie. Kontakt mig, hvis du er i tvivl om vi er for tætte.

Genkender du nogle af disse udsagn?

- så kontakt mig.

  • Jeg føler jeg sidder fast, og det hele ser lidt mørkt ud.
  • Jeg kan ikke finde ud af, hvad jeg vil med mit liv.
  • Jeg kan ikke mærke hvad jeg har lyst og brug for.
  • Jeg glemmer mig selv og vil gerne blive bedre til at sige nej og sætte grænser.
  • Jeg gentager de samme uhensigtmæssige mønstre og kan ikke rigtigt stoppe det.
  • Jeg ved ikke helt hvad det handler om, men jeg er bare ikke rigtig glad.

Hvis ja, så kontakt mig og lad os starte samtalen derfra...